Menu

(1)

Het Seizoen

  1. Koolrabi, labneh, pijnboompitten, granaatappel
    of oesters, komkommer, mierikswortel
    Koolrabi, labneh, pijnboompitten, granaatappel
    of oesters, komkommer, mierikswortel
  2. * Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen, walnoten, vin jaune * Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen, walnoten, vin jaune
  3. ** Knolselder, boekweit, kaviaar, sudashi ** Knolselder, boekweit, kaviaar, sudashi
  4. Vis van de dag, rode biet, frambozen, vijgenblad Vis van de dag, rode biet, frambozen, vijgenblad
  5. Fazant, millefeuille van aardappelen, reukgras Fazant, millefeuille van aardappelen, reukgras
  6. Appels van Attignéville Appels van Attignéville
  7. of Belgische kazen of Belgische kazen + € 10
  1. 4 gangen 4 gangen € 90, met gepaste wijnen € 120
  2. * 5 gangen * 5 gangen € 115, met gepaste wijnen € 155
  3. ** 6 gangen ** 6 gangen € 140, met gepaste wijnen € 190
  4. 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond
  5. Kaas i.p.v. nagerecht Kaas i.p.v. nagerecht + € 10
  6. Kaas als extra nagerecht Kaas als extra nagerecht € 20
  7. Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
(2)

À La Carte

  1. Koolrabi, labneh, pijnboompitten, granaatappel Koolrabi, labneh, pijnboompitten, granaatappel € 40
  2. Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen,
    walnoten, vin jaune
    Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen,
    walnoten, vin jaune
    € 45
  3. Oesters, komkommer, mierikswortel Oesters, komkommer, mierikswortel € 45
  4. Knolselder, boekweit, kaviaar, sudashi Knolselder, boekweit, kaviaar, sudashi € 60
  5. Vis van de dag, rode biet, frambozen, vijgenblad Vis van de dag, rode biet, frambozen, vijgenblad € 50
  6. Fazant, millefeuille van aardappelen, reukgras Fazant, millefeuille van aardappelen, reukgras € 50
  7. De Belgische kazen De Belgische kazen € 20
  8. Nagerechten Nagerechten € 20
(3)

Lunch

  1. Middagmenu Middagmenu € 55
  2. * met extra bereiding * met extra bereiding € 77
  3. Zalmforel uit Ondeval, aardappel, amandel, dille Zalmforel uit Ondeval, aardappel, amandel, dille
  4. * Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen, walnoten, vin jaune * Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen, walnoten, vin jaune
  5. Hoevekip uit Bourgogne, hokkaido pompoen,
    satsuma, chillipeper
    Hoevekip uit Bourgogne, hokkaido pompoen,
    satsuma, chillipeper
  6. Dame blanche Dame blanche
  1. Koolrabi, labneh, pijnboompitten, granaatappel
    of oesters, komkommer, mierikswortel
    Koolrabi, labneh, pijnboompitten, granaatappel
    of oesters, komkommer, mierikswortel
  2. * Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen, walnoten, vin jaune * Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen, walnoten, vin jaune
  3. ** Knolselder, boekweit, kaviaar, sudashi ** Knolselder, boekweit, kaviaar, sudashi
  4. Vis van de dag, rode biet, frambozen, vijgenblad Vis van de dag, rode biet, frambozen, vijgenblad
  5. Fazant, millefeuille van aardappelen, reukgras Fazant, millefeuille van aardappelen, reukgras
  6. Appels van Attignéville Appels van Attignéville
  7. of Belgische kazen of Belgische kazen + € 10
  1. 4 gangen 4 gangen € 90, met gepaste wijnen € 120
  2. * 5 gangen * 5 gangen € 115, met gepaste wijnen € 155
  3. ** 6 gangen ** 6 gangen € 140, met gepaste wijnen € 190
  4. 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond
  5. Kaas i.p.v. nagerecht Kaas i.p.v. nagerecht + € 10
  6. Kaas als extra nagerecht Kaas als extra nagerecht € 20
  7. Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
  1. Koolrabi, labneh, pijnboompitten, granaatappel Koolrabi, labneh, pijnboompitten, granaatappel € 40
  2. Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen,
    walnoten, vin jaune
    Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen,
    walnoten, vin jaune
    € 45
  3. Oesters, komkommer, mierikswortel Oesters, komkommer, mierikswortel € 45
  4. Knolselder, boekweit, kaviaar, sudashi Knolselder, boekweit, kaviaar, sudashi € 60
  5. Vis van de dag, rode biet, frambozen, vijgenblad Vis van de dag, rode biet, frambozen, vijgenblad € 50
  6. Fazant, millefeuille van aardappelen, reukgras Fazant, millefeuille van aardappelen, reukgras € 50
  7. De Belgische kazen De Belgische kazen € 20
  8. Nagerechten Nagerechten € 20
  1. Middagmenu Middagmenu € 55
  2. * met extra bereiding * met extra bereiding € 77
  3. Zalmforel uit Ondeval, aardappel, amandel, dille Zalmforel uit Ondeval, aardappel, amandel, dille
  4. * Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen, walnoten, vin jaune * Sint-Jakobsnoten, bospaddenstoelen, walnoten, vin jaune
  5. Hoevekip uit Bourgogne, hokkaido pompoen,
    satsuma, chillipeper
    Hoevekip uit Bourgogne, hokkaido pompoen,
    satsuma, chillipeper
  6. Dame blanche Dame blanche