Menu
(1)
Het Seizoen
-
Sint-Jakobsnoten, sudachi, radijs
of oesters, komkommer, mierikswortel Sint-Jakobsnoten, sudachi, radijs
of oesters, komkommer, mierikswortel - * Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit * Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit
- Vis van de dag, à l’Armoricaine Vis van de dag, à l’Armoricaine
- ** Chou farci, aardpeer, zwarte truffels uit Richerenches ** Chou farci, aardpeer, zwarte truffels uit Richerenches
-
Hoevekip, reukgras, knolselder, walnoten
(met truffels +€ 20) Hoevekip, reukgras, knolselder, walnoten
(met truffels +€ 20) -
Peer
of Belgische kazen (+€ 10) Peer
of Belgische kazen (+€ 10)
- 4 gangen 4 gangen € 90, met gepaste wijnen € 120
- * 5 gangen * 5 gangen € 115, met gepaste wijnen € 155
- ** 6 gangen ** 6 gangen € 140, met gepaste wijnen € 190
- 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond
- Kaas i.p.v. nagerecht Kaas i.p.v. nagerecht + € 10
- Kaas als extra nagerecht Kaas als extra nagerecht € 20
- Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
(2)
À La Carte
- Sint-Jakobsnoten, sudachi, radijs Sint-Jakobsnoten, sudachi, radijs € 45
- Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit € 45
- Oesters, komkommer, mierikswortel Oesters, komkommer, mierikswortel € 45
- Chou farci, aardpeer, zwarte truffels uit Richerenches Chou farci, aardpeer, zwarte truffels uit Richerenches € 60
- Vis van de dag, à l’Armoricaine Vis van de dag, à l’Armoricaine € 50
-
Hoevekip, reukgras, knolselder, walnoten
(met truffels +€ 20) Hoevekip, reukgras, knolselder, walnoten
(met truffels +€ 20) € 50 - De Belgische kazen De Belgische kazen € 20
- Nagerechten Nagerechten € 20
(3)
Lunch
- Middagmenu Middagmenu € 55
- * met extra bereiding * met extra bereiding € 77
- Zalmforel uit Ondeval, prei, pindanoten Zalmforel uit Ondeval, prei, pindanoten
- * Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit * Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit
- Vis van de dag, witloof, kokkels, hazelnoten, Savagnin Vis van de dag, witloof, kokkels, hazelnoten, Savagnin
- Millefeuille, kastanjes, mandarijn Millefeuille, kastanjes, mandarijn
-
Sint-Jakobsnoten, sudachi, radijs
of oesters, komkommer, mierikswortel Sint-Jakobsnoten, sudachi, radijs
of oesters, komkommer, mierikswortel - * Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit * Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit
- Vis van de dag, à l’Armoricaine Vis van de dag, à l’Armoricaine
- ** Chou farci, aardpeer, zwarte truffels uit Richerenches ** Chou farci, aardpeer, zwarte truffels uit Richerenches
-
Hoevekip, reukgras, knolselder, walnoten
(met truffels +€ 20) Hoevekip, reukgras, knolselder, walnoten
(met truffels +€ 20) -
Peer
of Belgische kazen (+€ 10) Peer
of Belgische kazen (+€ 10)
- 4 gangen 4 gangen € 90, met gepaste wijnen € 120
- * 5 gangen * 5 gangen € 115, met gepaste wijnen € 155
- ** 6 gangen ** 6 gangen € 140, met gepaste wijnen € 190
- 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond
- Kaas i.p.v. nagerecht Kaas i.p.v. nagerecht + € 10
- Kaas als extra nagerecht Kaas als extra nagerecht € 20
- Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
- Sint-Jakobsnoten, sudachi, radijs Sint-Jakobsnoten, sudachi, radijs € 45
- Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit € 45
- Oesters, komkommer, mierikswortel Oesters, komkommer, mierikswortel € 45
- Chou farci, aardpeer, zwarte truffels uit Richerenches Chou farci, aardpeer, zwarte truffels uit Richerenches € 60
- Vis van de dag, à l’Armoricaine Vis van de dag, à l’Armoricaine € 50
-
Hoevekip, reukgras, knolselder, walnoten
(met truffels +€ 20) Hoevekip, reukgras, knolselder, walnoten
(met truffels +€ 20) € 50 - De Belgische kazen De Belgische kazen € 20
- Nagerechten Nagerechten € 20
- Middagmenu Middagmenu € 55
- * met extra bereiding * met extra bereiding € 77
- Zalmforel uit Ondeval, prei, pindanoten Zalmforel uit Ondeval, prei, pindanoten
- * Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit * Bloemkool in’t groen, grijze garnalen, boekweit
- Vis van de dag, witloof, kokkels, hazelnoten, Savagnin Vis van de dag, witloof, kokkels, hazelnoten, Savagnin
- Millefeuille, kastanjes, mandarijn Millefeuille, kastanjes, mandarijn