Menu
(1)
Het Seizoen
-
Oesters uit volle zee, komkommer, mierikswortel
OF
Ravioli, radijs, verse curry, sudashi Oesters uit volle zee, komkommer, mierikswortel
OF
Ravioli, radijs, verse curry, sudashi - * Sint-Jacobsnoten in het groen * Sint-Jacobsnoten in het groen
- Vis van de dag, oude Geuze, zeekat, spruitjes Vis van de dag, oude Geuze, zeekat, spruitjes
- ** Kaviaar, prei op Vlaamse wijze ** Kaviaar, prei op Vlaamse wijze
- Fazant, knolselder, walnoten, reukgras Fazant, knolselder, walnoten, reukgras
-
Dessert...
of Belgische kazen (+€ 12) Dessert...
of Belgische kazen (+€ 12)
- 4 gangen 4 gangen € 95, met gepaste wijnen € 36
- met niet-alcoholische formule € 30
- * 5 gangen * 5 gangen € 120, met gepaste wijnen € 48
- met niet-alcoholische formule € 40
- ** 6 gangen ** 6 gangen € 150, met gepaste wijnen € 60
- met niet-alcoholische formule € 50
- Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu
- Kaas i.p.v. dessert Kaas i.p.v. dessert + € 12
- Kaas als extra dessert Kaas als extra dessert € 22
- Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
(2)
Lunch
- Middag lunch 3 gangen Middag lunch 3 gangen € 62
- Middag lunch 4 gangen Middag lunch 4 gangen € 87
- Wijn per glas Wijn per glas € 11
- Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod
- Niet geserveerd op feestdagen Niet geserveerd op feestdagen
(3)
Xmas & New Year Take Away Menu
- Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale
- Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes
- Hapje: Tarama van zalmforel, dille Hapje: Tarama van zalmforel, dille
- Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool
- Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot
- Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen
- Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel
- Snoepjes : Palmier Speculoos Financier Snoepjes : Palmier Speculoos Financier
- 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
- Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
- Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt
- Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt
- U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
- Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar
-
Oesters uit volle zee, komkommer, mierikswortel
OF
Ravioli, radijs, verse curry, sudashi Oesters uit volle zee, komkommer, mierikswortel
OF
Ravioli, radijs, verse curry, sudashi - * Sint-Jacobsnoten in het groen * Sint-Jacobsnoten in het groen
- Vis van de dag, oude Geuze, zeekat, spruitjes Vis van de dag, oude Geuze, zeekat, spruitjes
- ** Kaviaar, prei op Vlaamse wijze ** Kaviaar, prei op Vlaamse wijze
- Fazant, knolselder, walnoten, reukgras Fazant, knolselder, walnoten, reukgras
-
Dessert...
of Belgische kazen (+€ 12) Dessert...
of Belgische kazen (+€ 12)
- 4 gangen 4 gangen € 95, met gepaste wijnen € 36
- met niet-alcoholische formule € 30
- * 5 gangen * 5 gangen € 120, met gepaste wijnen € 48
- met niet-alcoholische formule € 40
- ** 6 gangen ** 6 gangen € 150, met gepaste wijnen € 60
- met niet-alcoholische formule € 50
- Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu
- Kaas i.p.v. dessert Kaas i.p.v. dessert + € 12
- Kaas als extra dessert Kaas als extra dessert € 22
- Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
- Middag lunch 3 gangen Middag lunch 3 gangen € 62
- Middag lunch 4 gangen Middag lunch 4 gangen € 87
- Wijn per glas Wijn per glas € 11
- Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod
- Niet geserveerd op feestdagen Niet geserveerd op feestdagen
- Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale
- Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes
- Hapje: Tarama van zalmforel, dille Hapje: Tarama van zalmforel, dille
- Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool
- Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot
- Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen
- Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel
- Snoepjes : Palmier Speculoos Financier Snoepjes : Palmier Speculoos Financier
- 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
- Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
- Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt
- Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt
- U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
- Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar