Menu
(1)
Het Seizoen
-
Pompoenravioli, schorseneren, bergamot, ui uit de Cévennen
OF
Oesters uit volle zee: drie bereidingen Pompoenravioli, schorseneren, bergamot, ui uit de Cévennen
OF
Oesters uit volle zee: drie bereidingen - * Ondenval forel, verse curry, citrusvruchten van Éric Brumenil * Ondenval forel, verse curry, citrusvruchten van Éric Brumenil
- Vis van de dag, grijze garnalen, Geuze 3 Fonteinen Vis van de dag, grijze garnalen, Geuze 3 Fonteinen
- ** Sint-Jakobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras ** Sint-Jakobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
- Fazant, knolselder, walnoten, guanciale Fazant, knolselder, walnoten, guanciale
-
Dessert...
of Belgische kazen (+14€) Dessert...
of Belgische kazen (+14€)
- 4 gangen 4 gangen 100€, met gepaste wijnen 36€
- BOB formule 21€
- met niet-alcoholische formule 30€
- * 5 gangen * 5 gangen 125€, met gepaste wijnen 48€
- BOB formule 28€
- met niet-alcoholische formule 40€
- ** 6 gangen ** 6 gangen 155€, met gepaste wijnen 60€
- BOB formule 35€
- met niet-alcoholische formule 50€
- Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu
- Kaas i.p.v. dessert Kaas i.p.v. dessert +14€
- Kaas als extra dessert Kaas als extra dessert 23€
- Dessertwijn Dessertwijn 12–25€
(2)
Lunch
- Middag lunch 3 gangen Middag lunch 3 gangen 65€
- Middag lunch 4 gangen Middag lunch 4 gangen 92€
- Wijn per glas Wijn per glas 12€
- Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod
- Niet geserveerd op feestdagen Niet geserveerd op feestdagen
(3)
Xmas & New Year Take Away Menu
- Hapje: Royale van gerookte paling Hapje: Royale van gerookte paling
- Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck
- Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan
- Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons
- Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil
- # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
- Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille
- Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit
- 3 Snoepjes 3 Snoepjes
- 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
- 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro
- Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
- Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt
- Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt
- U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
- Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar
-
Pompoenravioli, schorseneren, bergamot, ui uit de Cévennen
OF
Oesters uit volle zee: drie bereidingen Pompoenravioli, schorseneren, bergamot, ui uit de Cévennen
OF
Oesters uit volle zee: drie bereidingen - * Ondenval forel, verse curry, citrusvruchten van Éric Brumenil * Ondenval forel, verse curry, citrusvruchten van Éric Brumenil
- Vis van de dag, grijze garnalen, Geuze 3 Fonteinen Vis van de dag, grijze garnalen, Geuze 3 Fonteinen
- ** Sint-Jakobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras ** Sint-Jakobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
- Fazant, knolselder, walnoten, guanciale Fazant, knolselder, walnoten, guanciale
-
Dessert...
of Belgische kazen (+14€) Dessert...
of Belgische kazen (+14€)
- 4 gangen 4 gangen 100€, met gepaste wijnen 36€
- BOB formule 21€
- met niet-alcoholische formule 30€
- * 5 gangen * 5 gangen 125€, met gepaste wijnen 48€
- BOB formule 28€
- met niet-alcoholische formule 40€
- ** 6 gangen ** 6 gangen 155€, met gepaste wijnen 60€
- BOB formule 35€
- met niet-alcoholische formule 50€
- Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu
- Kaas i.p.v. dessert Kaas i.p.v. dessert +14€
- Kaas als extra dessert Kaas als extra dessert 23€
- Dessertwijn Dessertwijn 12–25€
- Middag lunch 3 gangen Middag lunch 3 gangen 65€
- Middag lunch 4 gangen Middag lunch 4 gangen 92€
- Wijn per glas Wijn per glas 12€
- Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod
- Niet geserveerd op feestdagen Niet geserveerd op feestdagen
- Hapje: Royale van gerookte paling Hapje: Royale van gerookte paling
- Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck
- Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan
- Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons
- Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil
- # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
- Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille
- Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit
- 3 Snoepjes 3 Snoepjes
- 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
- 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro
- Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
- Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt
- Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt
- U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
- Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar