Menu

(1)

Het Seizoen

  1. Oesters uit volle zee, komkommer, mierikswortel
    OF
    Ravioli, radijs, verse curry, sudashi
    Oesters uit volle zee, komkommer, mierikswortel
    OF
    Ravioli, radijs, verse curry, sudashi
  2. * Sint-Jacobsnoten in het groen * Sint-Jacobsnoten in het groen
  3. Vis van de dag, oude Geuze, zeekat, spruitjes Vis van de dag, oude Geuze, zeekat, spruitjes
  4. ** Kaviaar, prei op Vlaamse wijze ** Kaviaar, prei op Vlaamse wijze
  5. Fazant, knolselder, walnoten, reukgras Fazant, knolselder, walnoten, reukgras
  6. Dessert...
    of Belgische kazen (+€ 12)
    Dessert...
    of Belgische kazen (+€ 12)
  1. 4 gangen 4 gangen € 95, met gepaste wijnen € 36
  2. met niet-alcoholische formule € 30
  3. * 5 gangen * 5 gangen € 120, met gepaste wijnen € 48
  4. met niet-alcoholische formule € 40
  5. ** 6 gangen ** 6 gangen € 150, met gepaste wijnen € 60
  6. met niet-alcoholische formule € 50
  7. Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu
  8. Kaas i.p.v. dessert Kaas i.p.v. dessert + € 12
  9. Kaas als extra dessert Kaas als extra dessert € 22
  10. Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
(2)

Lunch

  1. Middag lunch 3 gangen Middag lunch 3 gangen € 62
  2. Middag lunch 4 gangen Middag lunch 4 gangen € 87
  3. Wijn per glas Wijn per glas € 11
  4. Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod
  5. Niet geserveerd op feestdagen Niet geserveerd op feestdagen
(3)

Xmas & New Year Take Away Menu

  1. Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale
  2. Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes
  3. Hapje: Tarama van zalmforel, dille Hapje: Tarama van zalmforel, dille
  4. Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool
  5. Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot
  6. Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen
  7. Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel
  8. Snoepjes : Palmier Speculoos Financier Snoepjes : Palmier Speculoos Financier
  1. 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
  2. Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
  3. Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt
  4. Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt
  5. U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
  6. Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar
  1. Oesters uit volle zee, komkommer, mierikswortel
    OF
    Ravioli, radijs, verse curry, sudashi
    Oesters uit volle zee, komkommer, mierikswortel
    OF
    Ravioli, radijs, verse curry, sudashi
  2. * Sint-Jacobsnoten in het groen * Sint-Jacobsnoten in het groen
  3. Vis van de dag, oude Geuze, zeekat, spruitjes Vis van de dag, oude Geuze, zeekat, spruitjes
  4. ** Kaviaar, prei op Vlaamse wijze ** Kaviaar, prei op Vlaamse wijze
  5. Fazant, knolselder, walnoten, reukgras Fazant, knolselder, walnoten, reukgras
  6. Dessert...
    of Belgische kazen (+€ 12)
    Dessert...
    of Belgische kazen (+€ 12)
  1. 4 gangen 4 gangen € 95, met gepaste wijnen € 36
  2. met niet-alcoholische formule € 30
  3. * 5 gangen * 5 gangen € 120, met gepaste wijnen € 48
  4. met niet-alcoholische formule € 40
  5. ** 6 gangen ** 6 gangen € 150, met gepaste wijnen € 60
  6. met niet-alcoholische formule € 50
  7. Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu
  8. Kaas i.p.v. dessert Kaas i.p.v. dessert + € 12
  9. Kaas als extra dessert Kaas als extra dessert € 22
  10. Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
  1. Middag lunch 3 gangen Middag lunch 3 gangen € 62
  2. Middag lunch 4 gangen Middag lunch 4 gangen € 87
  3. Wijn per glas Wijn per glas € 11
  4. Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod
  5. Niet geserveerd op feestdagen Niet geserveerd op feestdagen
  1. Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale
  2. Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes
  3. Hapje: Tarama van zalmforel, dille Hapje: Tarama van zalmforel, dille
  4. Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool
  5. Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot
  6. Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen
  7. Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel
  8. Snoepjes : Palmier Speculoos Financier Snoepjes : Palmier Speculoos Financier
  1. 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
  2. Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
  3. Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt
  4. Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt
  5. U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
  6. Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar