Menu

(1)

Het Seizoen

  1. Pompoenravioli, schorseneren, bergamot, ui uit de Cévennen
    OF
    Oesters uit volle zee: drie bereidingen
    Pompoenravioli, schorseneren, bergamot, ui uit de Cévennen
    OF
    Oesters uit volle zee: drie bereidingen
  2. * Ondenval forel, verse curry, citrusvruchten van Éric Brumenil * Ondenval forel, verse curry, citrusvruchten van Éric Brumenil
  3. Vis van de dag, grijze garnalen, Geuze 3 Fonteinen Vis van de dag, grijze garnalen, Geuze 3 Fonteinen
  4. ** Sint-Jakobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras ** Sint-Jakobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
  5. Fazant, knolselder, walnoten, guanciale Fazant, knolselder, walnoten, guanciale
  6. Dessert...
    of Belgische kazen (+14€)
    Dessert...
    of Belgische kazen (+14€)
  1. 4 gangen 4 gangen 100€, met gepaste wijnen 36€
  2. BOB formule 21€
  3. met niet-alcoholische formule 30€
  4. * 5 gangen * 5 gangen 125€, met gepaste wijnen 48€
  5. BOB formule 28€
  6. met niet-alcoholische formule 40€
  7. ** 6 gangen ** 6 gangen 155€, met gepaste wijnen 60€
  8. BOB formule 35€
  9. met niet-alcoholische formule 50€
  10. Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu
  11. Kaas i.p.v. dessert Kaas i.p.v. dessert +14€
  12. Kaas als extra dessert Kaas als extra dessert 23€
  13. Dessertwijn Dessertwijn 12–25€
(2)

Lunch

  1. Middag lunch 3 gangen Middag lunch 3 gangen 65€
  2. Middag lunch 4 gangen Middag lunch 4 gangen 92€
  3. Wijn per glas Wijn per glas 12€
  4. Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod
  5. Niet geserveerd op feestdagen Niet geserveerd op feestdagen
(3)

Xmas & New Year Take Away Menu

  1. Hapje: Royale van gerookte paling Hapje: Royale van gerookte paling
  2. Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck                        Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck                       
  3. Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan
  4. Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons
  5. Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil
  6. # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
  7. Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille
  8. Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit
  9. 3 Snoepjes 3 Snoepjes
  1. 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
  2. 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro
  3. Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
  4. Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt
  5. Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt
  6. U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
  7. Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar
  1. Pompoenravioli, schorseneren, bergamot, ui uit de Cévennen
    OF
    Oesters uit volle zee: drie bereidingen
    Pompoenravioli, schorseneren, bergamot, ui uit de Cévennen
    OF
    Oesters uit volle zee: drie bereidingen
  2. * Ondenval forel, verse curry, citrusvruchten van Éric Brumenil * Ondenval forel, verse curry, citrusvruchten van Éric Brumenil
  3. Vis van de dag, grijze garnalen, Geuze 3 Fonteinen Vis van de dag, grijze garnalen, Geuze 3 Fonteinen
  4. ** Sint-Jakobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras ** Sint-Jakobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
  5. Fazant, knolselder, walnoten, guanciale Fazant, knolselder, walnoten, guanciale
  6. Dessert...
    of Belgische kazen (+14€)
    Dessert...
    of Belgische kazen (+14€)
  1. 4 gangen 4 gangen 100€, met gepaste wijnen 36€
  2. BOB formule 21€
  3. met niet-alcoholische formule 30€
  4. * 5 gangen * 5 gangen 125€, met gepaste wijnen 48€
  5. BOB formule 28€
  6. met niet-alcoholische formule 40€
  7. ** 6 gangen ** 6 gangen 155€, met gepaste wijnen 60€
  8. BOB formule 35€
  9. met niet-alcoholische formule 50€
  10. Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu
  11. Kaas i.p.v. dessert Kaas i.p.v. dessert +14€
  12. Kaas als extra dessert Kaas als extra dessert 23€
  13. Dessertwijn Dessertwijn 12–25€
  1. Middag lunch 3 gangen Middag lunch 3 gangen 65€
  2. Middag lunch 4 gangen Middag lunch 4 gangen 92€
  3. Wijn per glas Wijn per glas 12€
  4. Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod Ons lunchmenu verandert regelmatig afhankelijk van het marktaanbod
  5. Niet geserveerd op feestdagen Niet geserveerd op feestdagen
  1. Hapje: Royale van gerookte paling Hapje: Royale van gerookte paling
  2. Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck                        Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck                       
  3. Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan
  4. Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons
  5. Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil
  6. # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
  7. Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille
  8. Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit
  9. 3 Snoepjes 3 Snoepjes
  1. 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
  2. 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro
  3. Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
  4. Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt
  5. Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt
  6. U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
  7. Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar