Menu
(1)
Het Seizoen
- Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum
- * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier
- Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem
- ** Bretoense kreeft, Vincent saus ** Bretoense kreeft, Vincent saus
- Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten
-
Aardbeien van Simon
of Belgische kazen (+€ 10) Aardbeien van Simon
of Belgische kazen (+€ 10)
- 4 gangen 4 gangen € 90, met gepaste wijnen € 120
- * 5 gangen * 5 gangen € 115, met gepaste wijnen € 155
- ** 6 gangen ** 6 gangen € 140, met gepaste wijnen € 190
- 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond
- Kaas i.p.v. nagerecht Kaas i.p.v. nagerecht + € 10
- Kaas als extra nagerecht Kaas als extra nagerecht € 20
- Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
(2)
À La Carte
- Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum € 40
- Bloemkool, grijze garnalen, zeewier Bloemkool, grijze garnalen, zeewier € 45
- Bretoense kreeft, Vincent saus Bretoense kreeft, Vincent saus € 60
- Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem € 50
- Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten € 50
- De Belgische kazen De Belgische kazen € 20
- Nagerechten Nagerechten € 20
(3)
Lunch
- Middagmenu Middagmenu € 55
- * met extra bereiding * met extra bereiding € 77
- Erwtensoep, burrata, citroen Erwtensoep, burrata, citroen
- * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier
- Parelhoen, groene asperges, salie, pickles van kersen Parelhoen, groene asperges, salie, pickles van kersen
- Rabarber Rabarber
- Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum
- * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier
- Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem
- ** Bretoense kreeft, Vincent saus ** Bretoense kreeft, Vincent saus
- Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten
-
Aardbeien van Simon
of Belgische kazen (+€ 10) Aardbeien van Simon
of Belgische kazen (+€ 10)
- 4 gangen 4 gangen € 90, met gepaste wijnen € 120
- * 5 gangen * 5 gangen € 115, met gepaste wijnen € 155
- ** 6 gangen ** 6 gangen € 140, met gepaste wijnen € 190
- 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond
- Kaas i.p.v. nagerecht Kaas i.p.v. nagerecht + € 10
- Kaas als extra nagerecht Kaas als extra nagerecht € 20
- Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
- Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum € 40
- Bloemkool, grijze garnalen, zeewier Bloemkool, grijze garnalen, zeewier € 45
- Bretoense kreeft, Vincent saus Bretoense kreeft, Vincent saus € 60
- Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem € 50
- Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten € 50
- De Belgische kazen De Belgische kazen € 20
- Nagerechten Nagerechten € 20
- Middagmenu Middagmenu € 55
- * met extra bereiding * met extra bereiding € 77
- Erwtensoep, burrata, citroen Erwtensoep, burrata, citroen
- * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier
- Parelhoen, groene asperges, salie, pickles van kersen Parelhoen, groene asperges, salie, pickles van kersen
- Rabarber Rabarber