Menu

(1)

Het Seizoen

  1. Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum
  2. * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier
  3. Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem
  4. ** Bretoense kreeft, Vincent saus ** Bretoense kreeft, Vincent saus
  5. Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten
  6. Aardbeien van Simon
    of Belgische kazen (+€ 10)
    Aardbeien van Simon
    of Belgische kazen (+€ 10)
  1. 4 gangen 4 gangen € 90, met gepaste wijnen € 120
  2. * 5 gangen * 5 gangen € 115, met gepaste wijnen € 155
  3. ** 6 gangen ** 6 gangen € 140, met gepaste wijnen € 190
  4. 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond
  5. Kaas i.p.v. nagerecht Kaas i.p.v. nagerecht + € 10
  6. Kaas als extra nagerecht Kaas als extra nagerecht € 20
  7. Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
(2)

À La Carte

  1. Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum € 40
  2. Bloemkool, grijze garnalen, zeewier Bloemkool, grijze garnalen, zeewier € 45
  3. Bretoense kreeft, Vincent saus Bretoense kreeft, Vincent saus € 60
  4. Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem € 50
  5. Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten € 50
  6. De Belgische kazen De Belgische kazen € 20
  7. Nagerechten Nagerechten € 20
(3)

Lunch

  1. Middagmenu Middagmenu € 55
  2. * met extra bereiding * met extra bereiding € 77
  3. Erwtensoep, burrata, citroen Erwtensoep, burrata, citroen
  4. * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier
  5. Parelhoen, groene asperges, salie, pickles van kersen Parelhoen, groene asperges, salie, pickles van kersen
  6. Rabarber Rabarber
  1. Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum
  2. * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier
  3. Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem
  4. ** Bretoense kreeft, Vincent saus ** Bretoense kreeft, Vincent saus
  5. Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten
  6. Aardbeien van Simon
    of Belgische kazen (+€ 10)
    Aardbeien van Simon
    of Belgische kazen (+€ 10)
  1. 4 gangen 4 gangen € 90, met gepaste wijnen € 120
  2. * 5 gangen * 5 gangen € 115, met gepaste wijnen € 155
  3. ** 6 gangen ** 6 gangen € 140, met gepaste wijnen € 190
  4. 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond 4 gangen niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond
  5. Kaas i.p.v. nagerecht Kaas i.p.v. nagerecht + € 10
  6. Kaas als extra nagerecht Kaas als extra nagerecht € 20
  7. Dessertwijn Dessertwijn € 10–12
  1. Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum Artisjok, labneh, lijnzaad praliné, basilicum € 40
  2. Bloemkool, grijze garnalen, zeewier Bloemkool, grijze garnalen, zeewier € 45
  3. Bretoense kreeft, Vincent saus Bretoense kreeft, Vincent saus € 60
  4. Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem Vis van de dag, witte asperges, rabarber, vlierbloesem € 50
  5. Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten Kalf, groene asperges, brandnetel, pistachenoten € 50
  6. De Belgische kazen De Belgische kazen € 20
  7. Nagerechten Nagerechten € 20
  1. Middagmenu Middagmenu € 55
  2. * met extra bereiding * met extra bereiding € 77
  3. Erwtensoep, burrata, citroen Erwtensoep, burrata, citroen
  4. * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier * Bloemkool, grijze garnalen, zeewier
  5. Parelhoen, groene asperges, salie, pickles van kersen Parelhoen, groene asperges, salie, pickles van kersen
  6. Rabarber Rabarber