Menu
(1)
The Season
-
Pumpkin ravioli, salsify, bergamot, Cévennes sweet onions
OR
Open sea oysters: three preparations Pumpkin ravioli, salsify, bergamot, Cévennes sweet onions
OR
Open sea oysters: three preparations - * Ondenval trout, fresh curry, citrus fruits by Éric Brumenil * Ondenval trout, fresh curry, citrus fruits by Éric Brumenil
- Catch of the day, brown shrimp, Geuze 3 Fonteinen Catch of the day, brown shrimp, Geuze 3 Fonteinen
- ** Scallops, Jerusalem artichokes, hazelnuts, sweet vernal grass ** Scallops, Jerusalem artichokes, hazelnuts, sweet vernal grass
- Pheasant, celeriac, guanciale Pheasant, celeriac, guanciale
-
Dessert...
or Belgian cheese selection (+14€) Dessert...
or Belgian cheese selection (+14€)
- 4 courses 4 courses 100€, with wine pairing 36€
- BOB formula 21€
- non-alcoholic pairing 30€
- * 5 courses * 5 courses 125€, with wine pairing 48€
- BOB formula 28€
- non-alcoholic pairing 40€
- ** 6 courses ** 6 courses 155€, with wine pairing 60€
- BOB formula 35€
- non-alcoholic pairing 50€
- On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu
- Cheese instead of dessert Cheese instead of dessert +14€
- Cheese as an extra dish Cheese as an extra dish 23€
- Dessert wine Dessert wine 12–25€
(2)
Lunch
- Lunch menu 3 courses Lunch menu 3 courses 65€
- Lunch menu 4 courses Lunch menu 4 courses 92€
- Wine per glass Wine per glass 12€
- Menus are subject to change due to seasonality and product availability Menus are subject to change due to seasonality and product availability
- This menu is not available on bank holidays This menu is not available on bank holidays
(3)
Xmas & New Year Take Away Menu
- Hapje: Royale van gerookte paling Hapje: Royale van gerookte paling
- Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck
- Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan
- Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons
- Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil
- # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
- Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille
- Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit
- 3 Snoepjes 3 Snoepjes
- 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
- 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro
- Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
- Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt
- Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt
- U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
- Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar
-
Pumpkin ravioli, salsify, bergamot, Cévennes sweet onions
OR
Open sea oysters: three preparations Pumpkin ravioli, salsify, bergamot, Cévennes sweet onions
OR
Open sea oysters: three preparations - * Ondenval trout, fresh curry, citrus fruits by Éric Brumenil * Ondenval trout, fresh curry, citrus fruits by Éric Brumenil
- Catch of the day, brown shrimp, Geuze 3 Fonteinen Catch of the day, brown shrimp, Geuze 3 Fonteinen
- ** Scallops, Jerusalem artichokes, hazelnuts, sweet vernal grass ** Scallops, Jerusalem artichokes, hazelnuts, sweet vernal grass
- Pheasant, celeriac, guanciale Pheasant, celeriac, guanciale
-
Dessert...
or Belgian cheese selection (+14€) Dessert...
or Belgian cheese selection (+14€)
- 4 courses 4 courses 100€, with wine pairing 36€
- BOB formula 21€
- non-alcoholic pairing 30€
- * 5 courses * 5 courses 125€, with wine pairing 48€
- BOB formula 28€
- non-alcoholic pairing 40€
- ** 6 courses ** 6 courses 155€, with wine pairing 60€
- BOB formula 35€
- non-alcoholic pairing 50€
- On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu
- Cheese instead of dessert Cheese instead of dessert +14€
- Cheese as an extra dish Cheese as an extra dish 23€
- Dessert wine Dessert wine 12–25€
- Lunch menu 3 courses Lunch menu 3 courses 65€
- Lunch menu 4 courses Lunch menu 4 courses 92€
- Wine per glass Wine per glass 12€
- Menus are subject to change due to seasonality and product availability Menus are subject to change due to seasonality and product availability
- This menu is not available on bank holidays This menu is not available on bank holidays
- Hapje: Royale van gerookte paling Hapje: Royale van gerookte paling
- Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck
- Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan
- Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons
- Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil
- # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
- Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille
- Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit
- 3 Snoepjes 3 Snoepjes
- 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
- 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro
- Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
- Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt
- Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt
- U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
- Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar