Menu

(1)

The Season

  1. Pumpkin ravioli, salsify, bergamot, Cévennes sweet onions
    OR
    Open sea oysters: three preparations
    Pumpkin ravioli, salsify, bergamot, Cévennes sweet onions
    OR
    Open sea oysters: three preparations
  2. * Ondenval trout, fresh curry, citrus fruits by Éric Brumenil * Ondenval trout, fresh curry, citrus fruits by Éric Brumenil
  3. Catch of the day, brown shrimp, Geuze 3 Fonteinen Catch of the day, brown shrimp, Geuze 3 Fonteinen
  4. ** Scallops, Jerusalem artichokes, hazelnuts, sweet vernal grass ** Scallops, Jerusalem artichokes, hazelnuts, sweet vernal grass
  5. Pheasant, celeriac, guanciale Pheasant, celeriac, guanciale
  6. Dessert...
    or Belgian cheese selection (+14€)
    Dessert...
    or Belgian cheese selection (+14€)
  1. 4 courses 4 courses 100€, with wine pairing 36€
  2. BOB formula 21€
  3. non-alcoholic pairing 30€
  4. * 5 courses * 5 courses 125€, with wine pairing 48€
  5. BOB formula 28€
  6. non-alcoholic pairing 40€
  7. ** 6 courses ** 6 courses 155€, with wine pairing 60€
  8. BOB formula 35€
  9. non-alcoholic pairing 50€
  10. On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu
  11. Cheese instead of dessert Cheese instead of dessert +14€
  12. Cheese as an extra dish Cheese as an extra dish 23€
  13. Dessert wine Dessert wine 12–25€
(2)

Lunch

  1. Lunch menu 3 courses Lunch menu 3 courses 65€
  2. Lunch menu 4 courses Lunch menu 4 courses 92€
  3. Wine per glass Wine per glass 12€
  4. Menus are subject to change due to seasonality and product availability Menus are subject to change due to seasonality and product availability
  5. This menu is not available on bank holidays This menu is not available on bank holidays
(3)

Xmas & New Year Take Away Menu

  1. Hapje: Royale van gerookte paling Hapje: Royale van gerookte paling
  2. Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck                        Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck                       
  3. Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan
  4. Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons
  5. Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil
  6. # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
  7. Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille
  8. Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit
  9. 3 Snoepjes 3 Snoepjes
  1. 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
  2. 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro
  3. Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
  4. Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt
  5. Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt
  6. U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
  7. Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar
  1. Pumpkin ravioli, salsify, bergamot, Cévennes sweet onions
    OR
    Open sea oysters: three preparations
    Pumpkin ravioli, salsify, bergamot, Cévennes sweet onions
    OR
    Open sea oysters: three preparations
  2. * Ondenval trout, fresh curry, citrus fruits by Éric Brumenil * Ondenval trout, fresh curry, citrus fruits by Éric Brumenil
  3. Catch of the day, brown shrimp, Geuze 3 Fonteinen Catch of the day, brown shrimp, Geuze 3 Fonteinen
  4. ** Scallops, Jerusalem artichokes, hazelnuts, sweet vernal grass ** Scallops, Jerusalem artichokes, hazelnuts, sweet vernal grass
  5. Pheasant, celeriac, guanciale Pheasant, celeriac, guanciale
  6. Dessert...
    or Belgian cheese selection (+14€)
    Dessert...
    or Belgian cheese selection (+14€)
  1. 4 courses 4 courses 100€, with wine pairing 36€
  2. BOB formula 21€
  3. non-alcoholic pairing 30€
  4. * 5 courses * 5 courses 125€, with wine pairing 48€
  5. BOB formula 28€
  6. non-alcoholic pairing 40€
  7. ** 6 courses ** 6 courses 155€, with wine pairing 60€
  8. BOB formula 35€
  9. non-alcoholic pairing 50€
  10. On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu
  11. Cheese instead of dessert Cheese instead of dessert +14€
  12. Cheese as an extra dish Cheese as an extra dish 23€
  13. Dessert wine Dessert wine 12–25€
  1. Lunch menu 3 courses Lunch menu 3 courses 65€
  2. Lunch menu 4 courses Lunch menu 4 courses 92€
  3. Wine per glass Wine per glass 12€
  4. Menus are subject to change due to seasonality and product availability Menus are subject to change due to seasonality and product availability
  5. This menu is not available on bank holidays This menu is not available on bank holidays
  1. Hapje: Royale van gerookte paling Hapje: Royale van gerookte paling
  2. Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck                        Hapje: Taart met Oud Roeselare, speck                       
  3. Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan Hapje: Soep van bloemkool, mosselen, saffraan
  4. Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons Pompoenravioli, mostarda, kastanjes, champignons
  5. Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil Ondenval zalmforel, verse curry, citrusvruchten van Eric Brumenil
  6. # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras # Sint-Jacobsnoten, aardperen, hazelnoten, reukgras
  7. Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille Hindefilet, Grand Veneur saus, kriek, aardappel millefeuille
  8. Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit Chocoladetaart, geroosterde vanille, boekweit
  9. 3 Snoepjes 3 Snoepjes
  1. 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
  2. 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro 3 hapjes + 5 gangen (dus met Sint-Jacobsnoten) + 3 snoepjes = 120 euro
  3. Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
  4. Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 17 december 12u of tot de limiet is bereikt
  5. Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 24 december 12u of tot de limiet is bereikt
  6. U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
  7. Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne, wijnen en niet-alcoholische dranken is ter plaatse beschikbaar