Menu
(1)
The Season
-
Oysters ‘Thalassa’, cucumber, horseradish
OR
Ravioli, radish, fresh curry, sudashi Oysters ‘Thalassa’, cucumber, horseradish
OR
Ravioli, radish, fresh curry, sudashi - * Scallops in green sauce * Scallops in green sauce
- Catch of the day, old Geuze, cuttlefish, Brussels sprouts Catch of the day, old Geuze, cuttlefish, Brussels sprouts
- ** Caviar, leeks à la Flamande ** Caviar, leeks à la Flamande
- Pheasant, celeriac, nuts, sweet vernal grass Pheasant, celeriac, nuts, sweet vernal grass
-
Dessert...
or Belgian cheese selection (+€ 12) Dessert...
or Belgian cheese selection (+€ 12)
- 4 courses 4 courses € 95, with wine pairing € 36
- non-alcoholic pairing € 30
- * 5 courses * 5 courses € 120, with wine pairing € 48
- non-alcoholic pairing € 40
- ** 6 courses ** 6 courses € 150, with wine pairing € 60
- non-alcoholic pairing € 50
- On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu
- Cheese instead of dessert Cheese instead of dessert + € 12
- Cheese as an extra dish Cheese as an extra dish € 22
- Dessert wine Dessert wine € 10–12
(2)
Lunch
- Lunch menu 3 courses Lunch menu 3 courses € 62
- Lunch menu 4 courses Lunch menu 4 courses € 87
- Wine per glass Wine per glass € 11
- Menus are subject to change due to seasonality and product availability Menus are subject to change due to seasonality and product availability
- This menu is not available on bank holidays This menu is not available on bank holidays
(3)
Xmas & New Year Take Away Menu
- Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale
- Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes
- Hapje: Tarama van zalmforel, dille Hapje: Tarama van zalmforel, dille
- Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool
- Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot
- Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen
- Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel
- Snoepjes : Palmier Speculoos Financier Snoepjes : Palmier Speculoos Financier
- 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
- Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
- Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt
- Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt
- U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
- Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar
-
Oysters ‘Thalassa’, cucumber, horseradish
OR
Ravioli, radish, fresh curry, sudashi Oysters ‘Thalassa’, cucumber, horseradish
OR
Ravioli, radish, fresh curry, sudashi - * Scallops in green sauce * Scallops in green sauce
- Catch of the day, old Geuze, cuttlefish, Brussels sprouts Catch of the day, old Geuze, cuttlefish, Brussels sprouts
- ** Caviar, leeks à la Flamande ** Caviar, leeks à la Flamande
- Pheasant, celeriac, nuts, sweet vernal grass Pheasant, celeriac, nuts, sweet vernal grass
-
Dessert...
or Belgian cheese selection (+€ 12) Dessert...
or Belgian cheese selection (+€ 12)
- 4 courses 4 courses € 95, with wine pairing € 36
- non-alcoholic pairing € 30
- * 5 courses * 5 courses € 120, with wine pairing € 48
- non-alcoholic pairing € 40
- ** 6 courses ** 6 courses € 150, with wine pairing € 60
- non-alcoholic pairing € 50
- On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu
- Cheese instead of dessert Cheese instead of dessert + € 12
- Cheese as an extra dish Cheese as an extra dish € 22
- Dessert wine Dessert wine € 10–12
- Lunch menu 3 courses Lunch menu 3 courses € 62
- Lunch menu 4 courses Lunch menu 4 courses € 87
- Wine per glass Wine per glass € 11
- Menus are subject to change due to seasonality and product availability Menus are subject to change due to seasonality and product availability
- This menu is not available on bank holidays This menu is not available on bank holidays
- Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale
- Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes
- Hapje: Tarama van zalmforel, dille Hapje: Tarama van zalmforel, dille
- Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool
- Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot
- Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen
- Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel
- Snoepjes : Palmier Speculoos Financier Snoepjes : Palmier Speculoos Financier
- 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
- Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
- Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt
- Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt
- U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
- Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar