Menu

(1)

The Season

  1. Oysters ‘Thalassa’, cucumber, horseradish
    OR
    Ravioli, radish, fresh curry, sudashi
    Oysters ‘Thalassa’, cucumber, horseradish
    OR
    Ravioli, radish, fresh curry, sudashi
  2. * Scallops in green sauce * Scallops in green sauce
  3. Catch of the day, old Geuze, cuttlefish, Brussels sprouts Catch of the day, old Geuze, cuttlefish, Brussels sprouts
  4. ** Caviar, leeks à la Flamande ** Caviar, leeks à la Flamande
  5. Pheasant, celeriac, nuts, sweet vernal grass Pheasant, celeriac, nuts, sweet vernal grass
  6. Dessert...
    or Belgian cheese selection (+€ 12)
    Dessert...
    or Belgian cheese selection (+€ 12)
  1. 4 courses 4 courses € 95, with wine pairing € 36
  2. non-alcoholic pairing € 30
  3. * 5 courses * 5 courses € 120, with wine pairing € 48
  4. non-alcoholic pairing € 40
  5. ** 6 courses ** 6 courses € 150, with wine pairing € 60
  6. non-alcoholic pairing € 50
  7. On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu
  8. Cheese instead of dessert Cheese instead of dessert + € 12
  9. Cheese as an extra dish Cheese as an extra dish € 22
  10. Dessert wine Dessert wine € 10–12
(2)

Lunch

  1. Lunch menu 3 courses Lunch menu 3 courses € 62
  2. Lunch menu 4 courses Lunch menu 4 courses € 87
  3. Wine per glass Wine per glass € 11
  4. Menus are subject to change due to seasonality and product availability Menus are subject to change due to seasonality and product availability
  5. This menu is not available on bank holidays This menu is not available on bank holidays
(3)

Xmas & New Year Take Away Menu

  1. Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale
  2. Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes
  3. Hapje: Tarama van zalmforel, dille Hapje: Tarama van zalmforel, dille
  4. Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool
  5. Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot
  6. Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen
  7. Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel
  8. Snoepjes : Palmier Speculoos Financier Snoepjes : Palmier Speculoos Financier
  1. 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
  2. Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
  3. Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt
  4. Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt
  5. U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
  6. Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar
  1. Oysters ‘Thalassa’, cucumber, horseradish
    OR
    Ravioli, radish, fresh curry, sudashi
    Oysters ‘Thalassa’, cucumber, horseradish
    OR
    Ravioli, radish, fresh curry, sudashi
  2. * Scallops in green sauce * Scallops in green sauce
  3. Catch of the day, old Geuze, cuttlefish, Brussels sprouts Catch of the day, old Geuze, cuttlefish, Brussels sprouts
  4. ** Caviar, leeks à la Flamande ** Caviar, leeks à la Flamande
  5. Pheasant, celeriac, nuts, sweet vernal grass Pheasant, celeriac, nuts, sweet vernal grass
  6. Dessert...
    or Belgian cheese selection (+€ 12)
    Dessert...
    or Belgian cheese selection (+€ 12)
  1. 4 courses 4 courses € 95, with wine pairing € 36
  2. non-alcoholic pairing € 30
  3. * 5 courses * 5 courses € 120, with wine pairing € 48
  4. non-alcoholic pairing € 40
  5. ** 6 courses ** 6 courses € 150, with wine pairing € 60
  6. non-alcoholic pairing € 50
  7. On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu On Friday evening, Saturday evening and public holidays we only serve the 5 or 6 course menu
  8. Cheese instead of dessert Cheese instead of dessert + € 12
  9. Cheese as an extra dish Cheese as an extra dish € 22
  10. Dessert wine Dessert wine € 10–12
  1. Lunch menu 3 courses Lunch menu 3 courses € 62
  2. Lunch menu 4 courses Lunch menu 4 courses € 87
  3. Wine per glass Wine per glass € 11
  4. Menus are subject to change due to seasonality and product availability Menus are subject to change due to seasonality and product availability
  5. This menu is not available on bank holidays This menu is not available on bank holidays
  1. Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale Hapje: Tartelette, Oud Roeselare, guanciale
  2. Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes Hapje: Gnocchi van grijze garnalen, zoete ajuintjes
  3. Hapje: Tarama van zalmforel, dille Hapje: Tarama van zalmforel, dille
  4. Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool Sint-Jacobsnoten, zeewier, venkel, spitskool
  5. Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot Ravioli van kreeft, pompoen, bergamot
  6. Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen Hoevekip, kastanjes, reukgras, terrine van aardappelen
  7. Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel Chocoladetaart, karamel, hazelnoten, fleur de sel
  8. Snoepjes : Palmier Speculoos Financier Snoepjes : Palmier Speculoos Financier
  1. 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro 3 hapjes + 4 gangen + 3 snoepjes = 99 euro
  2. Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen Brood, een handleiding en 6%BTW zijn in de prijs inbegrepen
  3. Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Kerstmenu kan tot 19 december 12u of tot de limiet is bereikt
  4. Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt Bestellen van het Nieuwjaarsmenu kan tot 26 december 12u of tot de limiet is bereikt
  5. U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact U kan bestellen via mail: info@couvertcouvert.be of per telefoon 016.29.69.79. Betaling ter plaatse, cash of bancontact
  6. Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar Een selectie champagne en wijnen is ter plaatse beschikbaar